Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati

de katty in Porc, 3 Ian 2016 | 1089 vizualizari

 

Daca va place nautul la fel de mult cum imi place mie puteti incerca acest muschiulet, este delicios.Sosul de rosii il puteti pregati in casa.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 carnciori afumati si picanti
  • 1 conserva naut
  • sare
  • piper macinat
  • rozmarin
  • boia iute
  • sos de rosii pentru servit
  • 4 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati:

Spalam muschiul si il tampona bine cu un servet absorbant. Cu un cutit cu varf ascutit taiem muschiuletul ,pana obtinem o forma dreptunghiulara. Asezam muschiul intre doua folii de plastic si il batem usor cu un ciocan de snitele. Dam folia de plastic de deasupra a o parte si presaram putina sare, piper negru macinat si cateva ace de rozmarin. Punem 2 linguri ulei intr-o tigaie si rumenim usor carnciorii pe toate partile, dupa care ii scoatem. Scurgem nautul din conserva, il clatim bine, apoi il mixam cu un praf de sare, piper si uleiul in care am prajit carnaciorii. Intindem pasta de naut pe muschiulet, asezam carnaciorii unul in prelungirea celuilalt la marginea dinspre care incepem sa rulam. Cu ajutorul foliei de plastic de jos rulam muschiuletul , dupa care il legam cu ata de bucatarie. Presaram deasupra putina boia , stropim cu uleiul ramas si il dam la cuptorul preincalzit intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Servim muschiuletul taiat felii cu sos de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

dantes 1

20.01.2016, 09:34

Bun!

aia 1

07.03.2016, 18:04

ce bine ar fi daca ar comenta si cineva care a incercat reteta! de exemplu la ce temperatura cuptorul si cit trebuie lasat?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos de fructe ** 100 **