Muschiulet umplut cu carnat

de divainbucatarie in Porc, 9 Noi 2010 | 16457 vizualizari

 

Aceasta este una din retele simple de muschiulet umplut, cu ajutorul careia orice incepator in ale gatitului nu poate da gres.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc lunguiet
  • 3 carnati
  • 1 bucatica de kaizer
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • boia dulce
  • 2-3 frunzulite rozamarin
  • 1/2 lingurita de cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ulei
  • 1 ceasca vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet umplut cu carnat:

Taiem muschiuletul pe lungime si il batem putin. Condimentam pe una din parti cu boia, sare, piper, usturoiul pisat, cimbru si punem pe aceasta parte un carnat. Apoi rulam muschiuletul in jurul carnatului. Il intepam cu cateva scobitori pentru a fi siguri ca nu se desface.

Taiem ceapa in 4 sau 6 bucati si o punem pa langa muschiulet in tava. Peste acesta vom aseza kaizerul taiat feliute si rozmarinul tocat marunt. Mai saram si piperam putin, punem restul de carnat taiat bucati in tava. Turnam uleiul si vinul peste acestea si le dam la cuptor, la 200°C, acoperind totul cu o folie de staniol, direct pe carne, pentru 30 de minute. Apoi scoatem folia, intoarcem muschiuletul pe cealalta parte, fara a mai pune kaizerul deasupra (Kaizerul il lasam in tava langa carnat si ceapa) si il dam iar la cuptor, pana se va rumeni putin. Nu trebuie sa il lasam foarte mult pentru ca se va usca carnea.

Il putem servim cu cartofi (sub orice forma), mazare sote, ciuperci sau alta garnitura care va place.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet umplut cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului