Muschiulet umplut cu carnat

de divainbucatarie in Porc, 9 Noi 2010 | 16389 vizualizari

 

Aceasta este una din retele simple de muschiulet umplut, cu ajutorul careia orice incepator in ale gatitului nu poate da gres.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc lunguiet
  • 3 carnati
  • 1 bucatica de kaizer
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • boia dulce
  • 2-3 frunzulite rozamarin
  • 1/2 lingurita de cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ulei
  • 1 ceasca vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet umplut cu carnat:

Taiem muschiuletul pe lungime si il batem putin. Condimentam pe una din parti cu boia, sare, piper, usturoiul pisat, cimbru si punem pe aceasta parte un carnat. Apoi rulam muschiuletul in jurul carnatului. Il intepam cu cateva scobitori pentru a fi siguri ca nu se desface.

Taiem ceapa in 4 sau 6 bucati si o punem pa langa muschiulet in tava. Peste acesta vom aseza kaizerul taiat feliute si rozmarinul tocat marunt. Mai saram si piperam putin, punem restul de carnat taiat bucati in tava. Turnam uleiul si vinul peste acestea si le dam la cuptor, la 200°C, acoperind totul cu o folie de staniol, direct pe carne, pentru 30 de minute. Apoi scoatem folia, intoarcem muschiuletul pe cealalta parte, fara a mai pune kaizerul deasupra (Kaizerul il lasam in tava langa carnat si ceapa) si il dam iar la cuptor, pana se va rumeni putin. Nu trebuie sa il lasam foarte mult pentru ca se va usca carnea.

Il putem servim cu cartofi (sub orice forma), mazare sote, ciuperci sau alta garnitura care va place.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet umplut cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sylvia 1

03.12.2010, 19:47

Vai ce bun trebuie sa fie si asta

divainbucatarie 1

04.12.2010, 15:56

Multumesc!!!!

Bya Ralu 1

21.07.2012, 22:12

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov