Mustata bunicului

de lili in Mancaruri cu carne, 21 Iul 2011 | 2475 vizualizari

 

O mancare rapida si foarte buna. Reteta am citit-o pe un site rusesc.

 

INGREDIENTE

  • -1 kg carne tocata (de porc, vita, sau amestec)
  • - un pachet de spaghete
  • - 2 oua
  • -2 linguri de faina
  • - sare, piper
  • - o ceapa
  • Pentru sos:
  • - 2 ardei
  • - 2 cepe
  • - o rosie
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o legatura patrunjel
  • - sare, piper, busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mustata bunicului:

Tocatura, ouale, sarea, piperul, faina si o ceapa tocata marunt le amestecam bine pana obtinem o pasta de carne omogena.


Spaghetele le rupem in doua. Din tocatura facem placintele mici si la mijloc punem cateva spaghete. Infasuram tocatura in jurul lor astfel incat la captete sa fie spaghetele .


Sosul il pregatim astfel: Legumele le taiem marunt si le punem la calit. Adaugam apa si condimentele. La final adaugam "mustatile" cu grija sa nu se atinga intre ele si verdeata tocata marunt. Lasam sa fiarba cca. 20 minute. Daca ne ramane tocatura putem umple si cateva legume.Eu am umplut cativa ardei.


Pofta buna!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mustata bunicului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

24.07.2011, 16:32

Ce bunatate este aici!!!

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:23

RuxyRux 1

24.07.2011, 19:25

Mayyyy dar ce bunic mustacios arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu afumatura