Mustata bunicului

de lili in Mancaruri cu carne, 21 Iul 2011 | 3301 vizualizari

 

O mancare rapida si foarte buna. Reteta am citit-o pe un site rusesc.

 

INGREDIENTE

  • -1 kg carne tocata (de porc, vita, sau amestec)
  • - un pachet de spaghete
  • - 2 oua
  • -2 linguri de faina
  • - sare, piper
  • - o ceapa
  • Pentru sos:
  • - 2 ardei
  • - 2 cepe
  • - o rosie
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o legatura patrunjel
  • - sare, piper, busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mustata bunicului:

Tocatura, ouale, sarea, piperul, faina si o ceapa tocata marunt le amestecam bine pana obtinem o pasta de carne omogena.

Spaghetele le rupem in doua. Din tocatura facem placintele mici si la mijloc punem cateva spaghete. Infasuram tocatura in jurul lor astfel incat la captete sa fie spaghetele .

Sosul il pregatim astfel: Legumele le taiem marunt si le punem la calit. Adaugam apa si condimentele. La final adaugam "mustatile" cu grija sa nu se atinga intre ele si verdeata tocata marunt. Lasam sa fiarba cca. 20 minute. Daca ne ramane tocatura  putem umple si cateva legume.Eu am umplut cativa ardei.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mustata bunicului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

24.07.2011, 16:32

Ce bunatate este aici!!!

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:23

RuxyRux 1

24.07.2011, 19:25

Mayyyy dar ce bunic mustacios arata grozav

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi