Varza calita

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2011 | 3556 vizualizari

 

una din mancarurile mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 2 verze de marime potrivita
  • 500 g carne de porc
  • 500 g ciolan afumat
  • o ceapa mare
  • bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Tocam varza marunt.


Spalam carnea, o taiem cubulete potrivite, la fel procedam si cu ciolanul, dupa care intr-o oala punem cateva linguri de ulei in care vom inabusii carnea.


Dupa ce am innabusit carnea, adaugam ceapa, lasam sa se caleasca usor alaturi de carne, apoi punem varza pe care am frecat-o cu sare.


Adaugam o cana cu apa si bulionul, lasam pana se inmoaie varza.


La sfarsit condimentam cu sare, piper, cimbru si marar.


Dupa preferinte adaugam sare de lamaie.


Noi am servit cu ceapa .


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

cismaru_nicoleta 1

24.01.2011, 23:54

Da...e buna cu sare de lamaie si at cu mamaliguta calduta

Dana Cristea - pusikmea 1

28.01.2011, 14:13

multumesc tuturor

tina58 1

03.01.2018, 12:36

Asta n-are nicio legatura cu varza calita! E doar o mancare de varza cu carne. Varza calita se face numai cu varza murata, ulei sau untura, boabe de piper, fara carne, eventual doar niste jumari(cui ii plac) si nu se pune nicio picatura de apa, doar se caleste putin in cratita pe foc apoi se da la cuptor si atat, asta e varza calita! Stiu ca reteta e postata in urma cu niste ani dar poate citesti totusi comentariul meu si mai afli ceva nou.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pui