Varza calita

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2011 | 3443 vizualizari

 

una din mancarurile mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 2 verze de marime potrivita
  • 500 g carne de porc
  • 500 g ciolan afumat
  • o ceapa mare
  • bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Tocam varza marunt.


Spalam carnea, o taiem cubulete potrivite, la fel procedam si cu ciolanul, dupa care intr-o oala punem cateva linguri de ulei in care vom inabusii carnea.


Dupa ce am innabusit carnea, adaugam ceapa, lasam sa se caleasca usor alaturi de carne, apoi punem varza pe care am frecat-o cu sare.


Adaugam o cana cu apa si bulionul, lasam pana se inmoaie varza.


La sfarsit condimentam cu sare, piper, cimbru si marar.


Dupa preferinte adaugam sare de lamaie.


Noi am servit cu ceapa .


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

cismaru_nicoleta 1

24.01.2011, 23:54

Da...e buna cu sare de lamaie si at cu mamaliguta calduta

Dana Cristea - pusikmea 1

28.01.2011, 14:13

multumesc tuturor

tina58 1

03.01.2018, 12:36

Asta n-are nicio legatura cu varza calita! E doar o mancare de varza cu carne. Varza calita se face numai cu varza murata, ulei sau untura, boabe de piper, fara carne, eventual doar niste jumari(cui ii plac) si nu se pune nicio picatura de apa, doar se caleste putin in cratita pe foc apoi se da la cuptor si atat, asta e varza calita! Stiu ca reteta e postata in urma cu niste ani dar poate citesti totusi comentariul meu si mai afli ceva nou.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pipote