Musuroi de cartita

de monik80 in Prajituri, 23 Mar 2015 | 14988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O cutie "Musuroi de cartita" Dr.Oetker
  • 2 oua
  • 50 g margarina sau unt
  • 3 linguri lapte pentru blat
  • 400 ml lapte pentru crema
  • 3 banane bine coapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

Blat: se pun intr-un castron praful pentru blat, cele doua oua, margarina si laptele si se mixeaza foarte bine pana la omogenizare. Bagam compozitia la cuptor pentru cca. 20 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Blatul se lasa cam 30 minute sa se raceasca putin apoi taiem capacul si incepem sa scobim inauntru si sfaramitam capacul  si ce am scos din interiorul blatului.

Taiem bananele in jumatate pe lungime si le aseazam in blatul scobit fara a ramane gauri, apoi facem crema: punem praful pentru crema intr-un vas impreuna cu 400 ml lapte si mixam la viteaza mare cam 4 minute. Apoi punem fulgii de ciocolata din cutie peste crema si amestecam usor cu o lingura. Punem crema peste banane, o intindem si facem o forma de musuroi, apoi punem sfaramitura peste crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu banane si mascarpone