Musuroi de cartita

de monik80 in Prajituri, 23 Mar 2015 | 9192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O cutie "Musuroi de cartita" Dr.Oetker
  • 2 oua
  • 50 g margarina sau unt
  • 3 linguri lapte pentru blat
  • 400 ml lapte pentru crema
  • 3 banane bine coapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

Blat: se pun intr-un castron praful pentru blat, cele doua oua, margarina si laptele si se mixeaza foarte bine pana la omogenizare. Bagam compozitia la cuptor pentru cca. 20 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.


Blatul se lasa cam 30 minute sa se raceasca putin apoi taiem capacul si incepem sa scobim inauntru si sfaramitam capacul si ce am scos din interiorul blatului.


Taiem bananele in jumatate pe lungime si le aseazam in blatul scobit fara a ramane gauri, apoi facem crema: punem praful pentru crema intr-un vas impreuna cu 400 ml lapte si mixam la viteaza mare cam 4 minute. Apoi punem fulgii de ciocolata din cutie peste crema si amestecam usor cu o lingura. Punem crema peste banane, o intindem si facem o forma de musuroi, apoi punem sfaramitura peste crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Andreea Baraboi 1

26.03.2015, 20:53

de multe ori am zis ca il fac si eu si nu mai apuc, superrr

miki_a 1

29.03.2015, 19:24

monik80 1

03.04.2015, 12:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bananette