Clatite cu cacao umplute cu ricotta si visine

de anca_rm in Prajituri, 15 Feb 2016 | 3232 vizualizari

 

Clatite pregatite cu dragoste 

 

INGREDIENTE

  • Pt clatite:
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 200 ml bere blonda
  • 50 gr zahar
  • extract de vanilie sau rom
  • un praf de sare
  • Pt umplutura:
  • 250 gr ricotta
  • 100 ml frisca
  • 50 gr zahar pudra
  • o lingurita extract natural vanilie
  • visine congelate sau din borcan scurse bine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu cacao umplute cu ricotta si visine:

Intr-un castron punem ouale impreuna cu zaharul si sarea .

Le batem bine .

Adaugam extractul de vanilie/rom ,jumate din lapte , jumate din faina si cacao .

Omogenizam si continuam sa adaugam restul ingredientelor : laptele, faina si berea .

Aluatul obtinut il punem la frigider pentru jumate de ora .

Pe o tava de clatite incinsa bine punem cate o jumate de polonic din aluat ,le intidem sa fie cat mai subtiri si le coacem pe ambele parti .

Umplutura:

Ricotta o batem impreuna cu frisca, extractul de vanilie si cu zaharul pana cand se omogenizeaza si se intareste frisca .

Luam clatitele una cate una si le ungem cu ricotta , asezam si cateva visine (eu am pus pe o clatita cate 5 visine)

Rulam clatitele si servim calde .

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cacao umplute cu ricotta si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

cristeena20 1

15.02.2016, 12:11

bune!!

Rocsi 1

16.02.2016, 10:38

Ooo, ce nebunie!

mirela0911 1

16.02.2016, 18:25

Cel putin doua as servi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Pufoase" cu nuca de cocos