Clatite cu cacao umplute cu ricotta si visine

de anca_rm in Prajituri, 15 Feb 2016 | 710 vizualizari

 

Clatite pregatite cu dragoste 

 

INGREDIENTE

  • Pt clatite:
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 200 ml bere blonda
  • 50 gr zahar
  • extract de vanilie sau rom
  • un praf de sare
  • Pt umplutura:
  • 250 gr ricotta
  • 100 ml frisca
  • 50 gr zahar pudra
  • o lingurita extract natural vanilie
  • visine congelate sau din borcan scurse bine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu cacao umplute cu ricotta si visine:

Intr-un castron punem ouale impreuna cu zaharul si sarea .


Le batem bine .


Adaugam extractul de vanilie/rom ,jumate din lapte , jumate din faina si cacao .


Omogenizam si continuam sa adaugam restul ingredientelor : laptele, faina si berea .


Aluatul obtinut il punem la frigider pentru jumate de ora .


Pe o tava de clatite incinsa bine punem cate o jumate de polonic din aluat ,le intidem sa fie cat mai subtiri si le coacem pe ambele parti .


Umplutura:


Ricotta o batem impreuna cu frisca, extractul de vanilie si cu zaharul pana cand se omogenizeaza si se intareste frisca .


Luam clatitele una cate una si le ungem cu ricotta , asezam si cateva visine (eu am pus pe o clatita cate 5 visine)


Rulam clatitele si servim calde .







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cacao umplute cu ricotta si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

cristeena20 1

15.02.2016, 12:11

bune!!

Rocsi 1

16.02.2016, 10:38

Ooo, ce nebunie!

mirela0911 1

16.02.2016, 18:25

Cel putin doua as servi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu lamaie