Musuroi de cartita cu piersici

de adry88 in Prajituri, 25 Iun 2013 | 2480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de musuroi de cartita
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • 30 ml lapte
  • 250 ml lapte
  • 200 g iaurt
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita cu piersici:

Blat-Mixul pentru blat il adaugam intr-un vas mai mare,adaugam untul si laptele,mixam la viteza mica la inceput dupa care 5 minute la viteza mare,


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incazlzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca dupa care asezam blatul pe platoul care il vom ansambla,


Trasam un cerc la o distanta de cca 1 cm de la margine si scobim cca 1 cm adancime cu grija pentru a forma firimituri mici, care le vom pastra intr-un vas,


Insiropam blatul cu sucul din compot,asezam piersicile in scobitura care am facut-o,


Crema-intr-un vas adaugam praful de crema, laptele rece si mixam pana se ingroasa, la final adaugam iaurtul si fulgii de ciocolata si amestecam bine,


Crema obtinuta se toarna peste piersici si se adauga frimiturile deasupra cremei apasand unsor,


Dam la rece 2 ore inainte de servire,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

25.06.2013, 21:53

multumesc

Rocsi 1

25.06.2013, 22:39

Bunnn

adry88 1

26.06.2013, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici, iaurt si frisca