Musuroi de cartita cu piersici

de adry88 in Prajituri, 25 Iun 2013 | 3962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de musuroi de cartita
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • 30 ml lapte
  • 250 ml lapte
  • 200 g iaurt
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita cu piersici:

Blat-Mixul pentru blat il adaugam intr-un vas mai mare,adaugam untul si laptele,mixam la viteza mica la inceput dupa care 5 minute la viteza mare,

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incazlzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca dupa care asezam blatul pe platoul care il vom ansambla,

Trasam un cerc la o distanta de cca 1 cm de la margine si scobim cca 1 cm adancime cu grija pentru a forma firimituri mici, care le vom pastra intr-un vas,

Insiropam blatul cu sucul din compot,asezam piersicile in scobitura care am facut-o,

Crema-intr-un vas adaugam praful de crema, laptele rece si mixam pana se ingroasa, la final adaugam iaurtul si fulgii de ciocolata si amestecam bine,

Crema obtinuta se toarna peste piersici si se adauga frimiturile deasupra cremei apasand unsor,

Dam la rece 2 ore inainte de servire,

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu piersici