Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu cred ca se poate chema reteta...dar sa mai creasca cota mea si pe aici daca tot a fost comestibil :))))))
Pachetul contine 3 plicuri..unul cu praful pentru blat, cel pentru crema si unul cu fulgi de ciocolata.
Punem intr-un vas praful pentru blat peste care adaugam amrgarina si cele 3 linguri de lapte si mixam timp de 5 minute. Punem la copt intr-o forma mai inalta de cca 24 cm diametru. Coacem la foc potrivit.
Lasam blatul sa se raceasca dupa care cu ajutorul unei linguri il scobim inauntru lasand spatiu ca o grota asa unde vom pune bananele taiate si peste care vom turna crema amestecata( praful de crema amestecat cu 400 ml de lapte ) cu fulgii de ciocolata.
Punem faramitele de aluat peste astfel incat sa obtinem forma de musuroi. Se lasa la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult