Musuroi de cartitoi :)

de Ubulika in Prajituri, 8 Iul 2010 | 4608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  o cutie de prajitura "Musuroi de cartita" de la Dr. Otker
  • 2 oua
  • 50 margarina
  • 400 ml lapte + 40 ml lapte
  • 3-4 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartitoi :):

Amestecam praful pentru blat cu cele 50 gr de margarina moale, 2 oua si 40 ml de lapte. Batem bine cu mixerul pana la omogenizare si turnam intr-o forma de tort ,unsa cu unt ,tapetata cu faina si hartie de copt.



Coacem 30 de minute la foc mediu. Cand blatul e copt (testam cu scobitoarea), trasam cu cutitul un cerc la 1 cm fata de margine .se indeparteaza coaja blatului din interiorul cercului,se scobeste scormonind cca 1cm in adancime pt a forma firimituri care se pastreaza intr`un vas separat.Aceste firmituri se vor folosi pt a acoperi crema.In scobitura de la blat punem bananele curatate si taiate pe jumate, astfel incat sa umplem bine spatiul.



Amestecam praful de crema cu 400 ml de lapte rece rece de la frigider, apoi cand spuma e tare, incorporam fulgii de ciocolata amestecand incet cu o lingura. Punem crema peste banane.



Peste crema punem miezul de la blat, cel pe care l-am scobit si faramitat.Apasam incet cu mana sa se aseze..si dam la rece 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartitoi :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

10.07.2010, 16:02

ia zii ubulik: e bun? ma tenteaza si pe mine da' vreau un "da" sau "nu" sincer '))

Ubulika 1

10.07.2010, 18:12

da buey)imi place crema de mor

Crista_Luca 1

11.12.2010, 13:12

cârtiţoi?? da de ce?
şi eu făceam mai demult ..e tare bună!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Albina