My Bounty Cream

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Iun 2009 | 4939 vizualizari

 

Delicios precum batoanele Bounty

 

INGREDIENTE

  • 150 grame zahar
  • 100 grame de unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 grame ciocolata de menaj neagra
  • 1 bucatica de ciocolata alba de menaj
  • 4oo grame de fulgi de nuca de cocos deshidratata
  • 4 linguri de cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA My Bounty Cream:

Intr-o cratita punem pe foc frisca cu zaharul si cu untul sa se topeasca la foc mic, amestecand continuu pana se topeste tot zaharul. Asa trebuie sa arate. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Topim ciocolata neagra de menaj.

Eu am avut paharele de sampanie si am pus in ele crema bounty. Am pus crema (nu pana sus), am pus putina ciocolata, apoi iar un stat de crema, iar ciocolata si deasupra am razuit cicolata alba.

Oprim din compozitia de crema bounty si formam niste bilute pe care le tavalim prin cacao. Pe fiecare pahar asezam cate o biluta.
Si ca sa arate cat mai bine din ciocolata ramasa am facut niste betisoare cu care am ornat frumos paharele.Din aceasta compozitie mi-au iesit 6 paharele delicioase. Daca va place bounty batonul de ciocolata este identic, poate chiar mai bun!!! Se tine in frigider. Este un desert delicios si racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "My Bounty Cream" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

25.06.2009, 09:00

Foarte bine arata ...

Lily_Musat 1

25.06.2009, 09:09

A fost si a disparut....

vickyduta 1

21.01.2011, 23:12

Hmmm, ce bine arata,

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta rustica, cu mere