My Bounty Cream

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Iun 2009 | 2302 vizualizari

 

Delicios precum batoanele Bounty

 

INGREDIENTE

  • 150 grame zahar
  • 100 grame de unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 grame ciocolata de menaj neagra
  • 1 bucatica de ciocolata alba de menaj
  • 4oo grame de fulgi de nuca de cocos deshidratata
  • 4 linguri de cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA My Bounty Cream:

Intr-o cratita punem pe foc frisca cu zaharul si cu untul sa se topeasca la foc mic, amestecand continuu pana se topeste tot zaharul. Asa trebuie sa arate. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Topim ciocolata neagra de menaj.


Eu am avut paharele de sampanie si am pus in ele crema bounty. Am pus crema (nu pana sus), am pus putina ciocolata, apoi iar un stat de crema, iar ciocolata si deasupra am razuit cicolata alba.


Oprim din compozitia de crema bounty si formam niste bilute pe care le tavalim prin cacao. Pe fiecare pahar asezam cate o biluta.

Si ca sa arate cat mai bine din ciocolata ramasa am facut niste betisoare cu care am ornat frumos paharele.Din aceasta compozitie mi-au iesit 6 paharele delicioase. Daca va place bounty batonul de ciocolata este identic, poate chiar mai bun!!! Se tine in frigider. Este un desert delicios si racoros.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "My Bounty Cream" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

25.06.2009, 09:00

Foarte bine arata ...

Lily_Musat 1

25.06.2009, 09:09

A fost si a disparut....

vickyduta 1

21.01.2011, 23:12

Hmmm, ce bine arata,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura in straturi cu blat Oreo