Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Piine, 8 Oct 2016 | 4667 vizualizari
Constelatialeu 1
Interesant !
Bunica 1
Ia azvârle tu una până la București să gust și să mă conving de bunătatea făcută sau mai bine postată la ceas de seara!
Catalina L 1
incearca reteta Bunica si nu vei regreta
Rahela Velicu 1
hmm, ce bunatate!
mihaelar63 1
Cu siguranta voi incerca !!!! Imi place mult diversitatea ,, cosmopolita'' de retete pe care le aduci yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif
MotanLaOale 1
diaconta 1
Cam tarzior dar pastram pentru degustare
Ksenya 1
interesanta reteta!
dantes 1
Interesant!
simona72 1
Faina adaptarea! chiar asa? Naan cu branza topita in India? Din citirile mele culinare , indienii foloseau mult faina de naut...la mama lor nu le faceau din faina de naut?? sau erau pt alte "placinte"?
Gherca Daniela 1
super reteta!
mirela0911 1
Foarte faina reteta! Bravo, Cata!
Rocsi 1
Imi plac mult aceste placintele!
buggy 1
Ghee ( se pronunta GHI ) si este unt si nu ulei. Mai exact unt clarifiat, adica unt normal care se fierbe la foc mic pana se elimina apa din el.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 12:26
pe 27.03 la 15:04
de Ksenya 5
pe 27.03 la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
15 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
13 voturi
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
vasimur
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!