Napolitane cu trei tipuri de crema

de zena18 in Prajituri, 13 Apr 2014 | 10255 vizualizari

 

Un desert simplu si gustos :)

 

INGREDIENTE

  • Foi de napolitana
  • Pentru crema de caramel
  • 200 gr zahar
  • 150 ml apa
  • 200 gr biscuiti macinati
  • Pentru crema de cocos
  • 250 gr unt
  • 200 gr cocos
  • 200 gr zahar pudra
  • Pentru crema de ciocolata
  • 200 gr ciocolata amaruie sau cu lapte
  • 150 ml smantana dulce pentru frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu trei tipuri de crema:

Se pune zaharul intr-o oala la caramelizat.Dupa ce se topeste si prinde culoarea specifica ,se pune apa cu atentie si se amesteca pana se topeste.Se pun biscuitii si se omogenizeaza.Compozitia astfel obtinuta se pune peste prima foaie de napolitana.


Se amesteca untul cu zaharul pana se formeaza o crema iar zaharul se topeste.Se adauga nuca de cocos si se amesteca.Punem a doua-a foaie de napolitana iar deasupra intindem bine crema de cocos.


Intr-o oala topim ciocolata dupa care adaugam smantana lichida.Omogenizam bine cu grija sa nu se prinda iar apoi intindem peste a 3-a foaie.Se lasa cateva ore sa se inmoaie foile...


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu trei tipuri de crema" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Pushaa 1

14.04.2014, 15:05

arata bine!

Rocsi 1

14.04.2014, 20:42

Foarte bune

zena18 1

16.04.2014, 00:02

Multumesc! :*

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema de biscuiti