Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

de Rocsi in Mancaruri de post, 13 Noi 2014 | 10956 vizualizari

 

A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de faptul ca am primit cateva conserve !00% naturale de la Sun Food si am pregatit aceasta reteta delicioasa! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de naut, de 400 gr fiecare (eu am folosit de la Sun Food)
  • 2 cepe mici
  • 1 borcan mic de ciuperci taiate (tot de la Sun Food)
  • 1 catel de usturoi
  • 5-6 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa marar uscat
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 3 linguri pasata de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii:

Curatam ceapa, o tocam marunt.

Nautul il scurgem de zeama, dar nu toata.

Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam.

Intr-o tigaie incingem 3 linguri de ulei, punem jumatate din ceapa tocata, ciupercile si le innabusim 3-4 minute.

Adaugam  jumatate de cana cu apa, sare, piper, busuiocul uscat si lasam sa scada la foc potrivit.

Spre final incorporam pasata de rosii si mai lasam 1 minut pe foc.

Incingem restul de ulei in alta tigaie, punem ceapa ramasa, dam focul la mic si o lasam sa se innabuseasca putin. Cand este gata, o tragem de pe foc si o lasam la racorit.

Nautul il punem intr-un blender cu ceapa innabusita, usturoiul curatat, putina sare, piper, mararul uscat, putina zeama de la naut si le facem ca o pasta.

Asezam nautul pe un platou, deasupra ciupercile si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi rumeniti, cu ceapa verde si usturoi