Fasole batuta

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 1 Feb 2013 | 1213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • boia de ardei
  • 1 lingura bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune la inmuiat cu cateva ore inainte de a o fierbe. Punem fasolea la fiert schimband apa de 2 ori. Ultima data adaugam morcovul curatat si 1 ceapa curatata, sare si lasam sa fiarba. Cand este fiarta scurgem de apa si lasam sa se raceasca iar cand s-a racit le pisam cu blenderul (eu adaug si un pic de ulei). Adaugam usturoiul pisat si condimente dupa gust.

Pregatim sosul-calim cepele curatate si tocate marunt, adaugam rosiile tocate sau cu robotul, 1 cana apa si lasam sa fiarba. Adaugam boia de ardei si 1 lingura bulion daca dorim si mai lasam cca 2-3 minute pe foc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fasole batuta-0
Fasole batuta-1
Fasole batuta-2
Fasole batuta-3

COMENTARII (9)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:31

ms merisor

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:31

ms lau

Ana_O

Ana_O 1

03.02.2013, 23:26

Gaby, morcovul si ceapa pe care le adaugi la fasole in timpul fierberii sunt tocati sau intregi si-i indepartezi cu apa? da, scz daca e o intrebare stupida... atat de incepatoare sunt! si mi-ai facut o poftaaa! Ms!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!