Nectar cu sampanie

de MotanLaOale in Cocktail, 12 Ian 2011 | 1977 vizualizari

 

Intodeauna dupa revelion ramane sampanie la care nu se mai uita nimeni, dupa cupa de la miezul noptii, asa ca am incercat sa o valorific altfel..........si a iesit ceva foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 greff rosu
  • 1 portocala
  • 3 kiwi
  • 1 lamaie
  • 500 ml sampanie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar cu sampanie:

Fructele se curata, se taie bucati, se pun in blender si se amesteca pana se obtine un nectar.


Se toarna si sampania si se amesteca inca putin.


Se pune in pahare, se orneaza cu o felie de lamaie sau portocala, se pune pai si se poate servi.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar cu sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

26.02.2012, 23:10

Panacris 1

01.09.2014, 20:33

De pus la seif! Delicios!

MotanLaOale 1

01.09.2014, 21:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nectar de mere