Negresa

de RuxyRux in Prajituri, 27 Ian 2012 | 7763 vizualizari

 

Neagra cu ciocolata, fina si pufoasa....e delicioasa negresa by Miha( Natalia)...i-as spune ca e senzuala dar cum spunea Onesta se poate interpreta... asa ca o lasam doar negresa...mi-a placut foaaarte mult si multumesc draga mea!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 2 oua
  • 250 ml frisca lichida (smantana dulce pentru frisca)
  • 250 ml lapte
  • 280 g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 pliculete vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Am pus la mixer untul moale si zaharul si le-am amestecat pana s-au facut crema, apoi am adaugat ciocolata topita, ouale pe rand...apoi in loc de frisca lichida eu am pus smantana amestecata cu o lingura de zahar caci m-am pacalit si nu am avut in casa asa cum credeam, insa zic eu ca nu i-a schimbat gustul...apoi am pus laptele si faina plus praful de copt. Am pus in tava de yena...pe hartia pergament si am dat la cuptor 40 de minute la 180 grade...ce a iesit e un deliciu...o recomand tuturor!


Nu am reusit sa o tai chiar asa frumos cum mi-am dorit e destul de lipicioasa ma gandesc ca poate smantana i-a schimbat consistenta...insa la papat nu deranjeaza ba din contra..LOL!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

28.01.2012, 12:35

Te invit la mine Crissss.scumpa mea...si te servesc cu mare drag

alinutzika 1

28.01.2012, 15:41

ce pofte am...

Aurelia 07_07 1

17.02.2012, 20:05

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa