Negresa cu bezea - reteta 400

de Criss in Prajituri, 2 Aug 2015 | 21005 vizualizari

COMENTARII (23)

Valclaudia 1

02.08.2015, 07:17

super! La cat mai multe retete delicioase!

dantes 1

02.08.2015, 09:11

Felicitari!

mirela0911 1

02.08.2015, 09:16

Foarte mult imi place! La cat mai multe retete frumoase!

miki_a 1

02.08.2015, 10:06

Felicitari pentru toate retetele minunate si succes in continuare! Ai pregatit o prajitura minunata!

MotanLaOale 1

02.08.2015, 10:40


La cat mai multe retete!

Panacris 1

02.08.2015, 13:34

400 Felicitări și la cât mai multe rețete delicioase! Super bună negresa, eu folosesc dulceața de caise cu sâmburi în ea, ne place tare mult

Criss 1

02.08.2015, 13:48

Multumesc mult. Ma straduiesc sa tin pasul cu voi.

diaconta 1

02.08.2015, 14:03

Felicitari Cristina toate retetele tale sunt minunate.
La cat mai multe retete delicioase alaturi de noi

Criss 1

02.08.2015, 14:52

Multumesc Dia.

- Andreea - 1

02.08.2015, 16:08

Catalina L 1

02.08.2015, 16:43

Rocsi 1

02.08.2015, 18:37

Cat de grozava ti-a iesit! Felicitari Criss si la mai multe retete!

Moni_alex 1

02.08.2015, 19:32

delicioasa!

Criss 1

02.08.2015, 21:34

Multumesc mult.

-Licurici- 1

03.08.2015, 09:26

O minunatie! Ador negresa cu bezea! Felicitari pt. nt. de retete!

Xandrinne 1

03.08.2015, 10:03

Criss 1

03.08.2015, 10:05

Multumesc.

Sidy 1

09.08.2015, 08:16

Arata tare fain !

Criss 1

09.08.2015, 16:39

Multumesc!

Mihaela11_jo 1

09.08.2015, 19:49

F fina
La cat mai multe retete delicioase

Criss 1

10.08.2015, 09:21

Gicuta 1

10.08.2015, 10:34

Ancutsa 1

15.04.2020, 18:59

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea