Negresa cu branza de vaci si fructe

de adry88 in Prajituri, 17 Dec 2013 | 1726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1 cana de faina
  • 1/2 cana faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • crema
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • coaja de portocale
  • 100 g fructe congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci si fructe:

Blat-intr-un bol amestecam ingredientele uscate si in alt bol cele umede,


Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate si amestecam bine,


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,


Branza o amestecam cu oul,zaharul,coaja de portocale,am adaugat fructele(cu tot sucul care l-au lasat cand s-au dezghetat)


Eu am oprit putina crema alba,


Cu o lingura adaugam crema (eu am adaugat alternad cu cea alba) peste compozitie din loc in loc,


Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca bine dupa care o portionam


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

18.12.2013, 09:20

adry88 1

18.12.2013, 14:07

multumesc

mihaelar63 1

08.01.2014, 14:17

Interesanta combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brownie Cheesecake