Negresa cu caise

de nadea68 in Prajituri, 29 Iun 2013 | 980 vizualizari

 

Prajitura cu visini am facut-o,si pe cea cu piersici...imi lipsea un dulce cu caise...si iata rezultatul :))

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 6 caise
  • 160 g unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 280 g iaurt natural
  • un praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Se spala caisele, se taie in doua si se aseaza intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar, cu partea bombata in sus.


Se separa ouale. Se bate bine untul cu zaharul. Adaugam galbenusurile unul cate unul si batem bine dupa fiecare. Se adauga ciocolata rasa.


Adaugam apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se adauga iaurtul si albusurile batute spuma. Albusurile se amesteca cu grija de jos in sus cu o paleta. Compozitia se toarna peste caise in tava. Se pune in cuptor pentru 30/40 minute la 180°.


Se lasa la racit si se rastoarna. Se portioneaza in 12 bucati :))

 

TIPS-URI

1

caisele trebuie sa fie coapte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

30.06.2013, 00:10

Rocsi 1

30.06.2013, 12:21

Imi place

nadea68 1

30.06.2013, 16:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu caise, ricotta si vanilie