Negresa cu caise (reteta Multicooker)

de laura_n in Dulciuri, 2 Dec 2014 | 977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina alba
  • 120 gr unt moale
  • 100 gr zahar brut
  • 2 oua
  • 150 gr ciocolata neagra topita
  • 100 gr iaurt natur
  • 1 praf sare
  • 2 lg cacao neagra
  • 5-6 caise coapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise (reteta Multicooker):

Pastram ingredientele minim o ora la temperatura camerei.


Intr-un castron, punem untul, un praf de sare si zaharul. Mixam bine pana devine pufos, apoi adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare.


Praful de copt il amestecam in faina. Adaugam faina peste compozitia de unt si mixam. Cand compozitia devine vartoasa, adaugam iaurtul si mixam. Adaugam 3/4 din ciocolata topita si mixam pana la incorporare.


Caisele le spalam si le desfacem in jumatati. Deschidem aparatul Multicooker. Il conectam la o sursa de curent. Turnam in cuva aparatului compozitia si scuturam un pic sa se aseze egal. Asezam jumatatile de caise cu pielita in exterior. Setam din meniu, functia bake (coacere), selectam timpul de coacere 45', la temperatura 150 grade. Apasam tasta START si inchidem capacul. Plecam sa ne jucam cu piticii sau sa rezolvam cate ceva si revenim peste 45' cand aparatul ne avertizeaza printr-un semnal sonor ca preparatul este gata. Deschidem cu atentie capacul, aruncam o privire si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, scoatem preparatul din cuva si il ornam cu ciocolata topita ramasa. Servim o portie de negresa ciocolatoasa alaturi de o cafea sau un ceai!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

simona72 1

03.12.2014, 09:59

Am admirat-o de ceva timp si am si probat-o!

Panacris 1

04.12.2014, 19:05

De probat!

Alina26 1

05.12.2014, 21:20

Vai ce bunatate ai facut.....la fav!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Negresa - Philips multicooker