Negresa cu ciocolata

de Crista_Luca in Prajituri, 11 Oct 2010 | 5404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 - 1/2 cani cu apa
  • 1/2 cana ulei
  • 1 - 1/2 cana zahar
  •  3 cani faina
  • 3 lg cacao
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de sare
  • 2 pliculete praf de copt
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 100 gr ciocolata alba
  • 50 gr unt
  • 50 gr nuca sau alune macinate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata:

Intr-un vas, se amesteca cu telul apa, uleiul, praful de sare, cacaua si zaharul. Se adauga esentele, faina, praful de copt si se omogenizeaza totul foarte bine.


Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se introduce in cuptor pentru o ora, la foc potrivit.


Ciocolata se rupe bucati si se topeste pe aburi cu untul.(se topesc separat, cioc alba si cea neagra.) Se toarna peste prajiuta, se niveleaza si se presara alunele macinate.


Se taie numai in momentul cand in care s-a racit complet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Crista_Luca 1

13.10.2010, 08:30

ok, nadina, s-a facut ! mersi de furci

nadina73 1

21.10.2010, 17:47

iar am venit

Crista_Luca 1

22.10.2010, 13:39

bine ai facut ...oricum nu mai este

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema mascarpone