Negresa cu ciocolata

de Andreea Caroline in Prajituri, 23 Sep 2013 | 7751 vizualizari

 

Ideea a pornit de la checul Corinei care preluase ideea de la Miha ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri ciocolata rasa
  • 1 plic praf de copt
  • 50 gr ciocolata cu alune
  • 5 linguri frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata:

Punem intr-un bol : faina,zaharul,praful de copt ,ciocolata rasa si cacaua.Amestecam totul bine.


Separat in alt bol mixam ouale cu uleiul apoi adaugam laptele si mixam.


Adaugam ingredientele lichide la cele solide si amestecam totul foarte bine.


Tapetam tava pentru cuptor cu unt si presaram faina.Turnam compozitia si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 20 minute.


Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca lichida.


Can prajitura este gata,o lasam sa se raceasca putin si turnam pe intreaga suprafata amestecul de ciocolata cu frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Andreea Caroline 1

24.09.2013, 16:22

Angy

FlaviaD 1

24.09.2013, 22:21

Imi place tare mult negresa

Andreea Caroline 1

24.09.2013, 23:27

Flavia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa ca la mama acasa