Negresa cu crema de branza

de laura_n in Prajituri, 11 Iun 2012 | 9994 vizualizari

 

O deliciosenie! Pe bune ca trebuie sa o incercati !! Este atat de bunaaaaa :))))

 

INGREDIENTE

  • pt negresa
  • 150 g unt
  • 125 g ciocolata neagra
  • 3 oua
  • 1 1/4 cana zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 cana faina alba
  • 1/4 cana cacao
  • 1/2 cana nuci taiate marunt
  • pentru crema
  • 750 gr crema de branza sau branza de vaci foarte cremoasa (eu prefer crema de branza de la Dr Oetker)
  • 3/4 cana zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 cana smantana foarte grasa
  • 3 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de branza:

Topiti untul si ciocolata intr-o oala, pana se omogenizeaza, apoi adaugati restul ingredientelor si amestecati bine, la fel, pana la omogenizare. Intr-o forma de copt (eu prefer forma de copt cu pereti detasabili) adaugati amestecul obtinut. Coaceti cam 25 de minute la foc mediu (sau faceti proba scobitorii). Scoateti blatul din cuptor si lasati-l sa se racesca.


Amestecati crema de branza, zaharul, vanilia cu mixerul sa se incorporeze bine ,bine. Apoi adaugati smantana, iar la sfarsit puneti si ouale si amestecati iar pana la omogenizare.


Turnati amestecul obtinut peste negresa racita si dati la cuptor cam 30 sau 40 de minute, pana se intareste crema de branza (pana face o crusta frumoasa si rumenita). Se da la frigider pana a doua zi, se scoate si puteti rade deasupra ciocolata neagra sau puteti orna cu un topping de ciocolata sau de caramel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

11.06.2012, 22:50

imi place

Angelina_Elena 1

11.06.2012, 22:54

Te cred pe cuvant cand spui ca e o delicioasenie!Arata foarte bine!

laura_n 1

12.06.2012, 14:25

Elena, cuvantul asta l-am inventat pe un desert buuuun,buuun rau, asa ca daca zic deliciosenie asta inseamna ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Negresa pufoasa