Negresa cu inima de cocos

de Miha in Prajituri, 18 Iun 2009 | 8156 vizualizari

 

O prajitura ciocolatoasa si foarte foarte buna.Aviz ciocoholicilor! :))

Reteta preluata de la Laura Adamache si ajustata dupa ce-am avut la dispozitie :)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g unt
  • 300 g ciocolata amaruie
  • 200 g faina
  • 300 g zahar
  • 1 pliculet praf copt
  • Pentru "inima" de cocos:
  • 300 g lapte condensat indulcit
  • 100 g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu inima de cocos:

Topim ciocolata cu untul la foc mic.Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.


Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos,pana se omogenizeaza.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata,apoi cu o lingura,din loc in loc "inima" de cocos.Cu ajutorul unui bat pentru frigarui,amestecam cele 2 compozitii.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.

Creste foarte mult,de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare. :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu inima de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bucataras 1

28.06.2009, 23:36

, buna asta cu catza ... eu jignisem cimpanzeii

Giana 1

19.08.2013, 14:47

Imi pare rau pentru "Cata", probabil a incercat sa faca prajitura si nu i-a reusit, sau doar este o persoana frustrata, o "epava in bucatarie". Totusi ar fi fost corect sa ne scrie si noua cateva impresii si sa aduca argumente la rautatile pe care le-a gandit (daca are constiinta). Consider ca acel comentariu rautacios ar trebui sters. In plus, retetele si gusturile difera de la om la om, nu este regula sa ne reuseasca toate retetele.

babi5 1

20.08.2013, 07:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane zi si noapte