Negresa cu sos de ciocolata si cocos

de laura_n in Prajituri, 14 Iul 2012 | 3299 vizualizari

 

Eu savurez oricand cu placere o negresa, iar daca mai are si ciocolata deasupra e si mai bine :P
O deliciosenie !

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 300 gr ciocolata neagra (sau cu lapte daca preferati)
  • 100 ml smantana grasa
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf copt (optional)
  • 5 oua
  • o tableta ciocolata cu lapte
  • 50 gr nuca de cocos
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu sos de ciocolata si cocos:

Topim untul cu zaharul la foc mic si dupa ce s-au topit, lasam sa se raceasca. Separat, topim ciocolata la bain-marie.


In vasul cu ciocolata, adaugam untul topit, apoi ouale pe rand, smantana si la sfarsit faina cu praful de copt.


Compozitia obtinuta se toarna in forma de copt si coacem, la foc potrivit, cam 40 min. Lasam la racit.


Separat, topim intr-un vas, o tableta ciocolata cu lapte, adaugam nuca de cocos si amestecam. Dam deoparte sa se raceasca putin si apoi glazuram negresa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu sos de ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

laura_n 1

16.07.2012, 08:31

multumesc Simo

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:33

laura_n 1

16.07.2012, 14:07

multumesc Oana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Nutella Brownies