Negresa cu sos de ciocolata si cocos

de laura_n in Prajituri, 14 Iul 2012 | 4647 vizualizari

 

Eu savurez oricand cu placere o negresa, iar daca mai are si ciocolata deasupra e si mai bine :P
O deliciosenie !

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 300 gr ciocolata neagra (sau cu lapte daca preferati)
  • 100 ml smantana grasa
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf copt (optional)
  • 5 oua
  • o tableta ciocolata cu lapte
  • 50 gr nuca de cocos
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu sos de ciocolata si cocos:

Topim untul cu zaharul la foc mic si dupa ce s-au topit, lasam sa se raceasca. Separat, topim ciocolata la bain-marie.

In vasul cu ciocolata, adaugam untul topit, apoi ouale pe rand, smantana si la sfarsit faina cu praful de copt.

Compozitia obtinuta se toarna in forma de copt si coacem, la foc potrivit, cam 40 min. Lasam la racit. 

Separat, topim intr-un vas, o tableta ciocolata cu lapte, adaugam nuca de cocos si amestecam. Dam deoparte sa se raceasca putin si apoi glazuram negresa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu sos de ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

laura_n 1

16.07.2012, 08:31

multumesc Simo

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:33

laura_n 1

16.07.2012, 14:07

multumesc Oana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa (de post)