Prajitura cu mere si ananas in vasul Zepter

de camelia75 in Prajituri, 27 Iun 2013 | 3763 vizualizari

 

Azi, pot sa va spun ca vasul Zepter m-a cucerit!!!De ce? Pentru ca am reusit sa fac o prajitura foarte gustoasa si rapida, fara a fi nevoita sa folosesc cuptorul.

 

INGREDIENTE

  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 gr unt nesarat
  • 2 mere potrivite(sau unul mai mare)
  • 1/2 conserva ananas taiat cubulete
  • 1 lingura migdale macinate
  • ALUAT
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar zeama si coaja data pe razatoare de la 1/2 lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 4 linguri rase faina
  • 1 lingura migdale macinate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si ananas in vasul Zepter:

1.Puneti in vasul Zepter untul,zaharul(cele 4 linguri),zaharul vanilat si le lasati pana cand untul se topeste.(Amestecati continuu)


2.Asezati merele taiate felii si stropite cu putina zeama de lamaie,ananasul si presarati peste ele migdalele macinate.


Mod de preparare aluat:


1.Mixati bine ouale cu zaharul,zaharul vanilat si zeama de lamaie pana cand compozitia devine ca o crema.


2.Adaugati coaja de lamaie,migdalele macinate si faina.Mixati la viteza mica pana compozitia devine omogena.


3.Turnati compozitia peste merele si ananasul din vasul Zepter si acoperiti vasul cu capacul.Focul trebuie sa fie mic.


4.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus OPRITI FOCUL.Ridicati capacul,stergeti condensul format si acoperiti din nou vasul.


5.Ridicati capacul dupa ce acul termocontrol coboara in zona galbena si rasturnati prajitura pe un platou.


6.Taiati prajitura cand s-a racit foarte bine.

 

TIPS-URI

1

Puteti pregati prajitura si cu alte fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere si ananas in vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Dya Daniela Andrei 1

28.06.2013, 12:08

Sidy 1

30.06.2013, 08:10

Bravo Camelia La asta zau ca nu m-am gandit ! Asa ca musai trebuie sa incerc sa fac si eu prajitura in vasele astea.... Cam cat timp ai tinut prajitura pe foc ? Multumesc

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 01:48

mama cum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere