Negresa cu visine

de LUK in Prajituri, 24 Iun 2012 | 17117 vizualizari

 

Pufoasa,pufoasa..

 

INGREDIENTE

  • 380 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 150ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 4-500gr visine(fara samburi)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu visine:

Mixati ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Adugati uleiul,mixati,laptele,mixati.Amestecati faina impreuna cu cacao si praful de copt.Incorporati in compoziti lichida(eu tot cu mixerul am facut).


Ungeti o tava cu unt si turnati compozitia.Deasupra asezati visinele si coaceti 40-45 min in cuptorul preincalzit la 150 de grade.


Serviti rece pudrata cu zahar pudra sau simpla,dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

LUK 1

25.06.2012, 14:08

multumesc!si mie mi a placut cum a iesit,pufoasa si aromata

BuburuzaBubu 1

28.07.2012, 09:55

mmmm ce bine arata

T I M E A 1

30.07.2012, 16:38

buna tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata, cafea si alune