Negresa de post cu banane

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 17225 vizualizari

 

Simpa,dulce si foarte buna pentru o zi de post

 

INGREDIENTE

  • 450 faina
  • 400 zahar
  • 120 cacao
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 280 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 4 vanilii
  • 2 banane mari
  • 3 linguri zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu banane:

Se amesteca ingredientele uscate

Se pune apa si uleiul

Se amesteca bine toate dupa care se pune in tava tapetata cu hartie de copt

Se taie babanele rondele si se pun deasupra,in forma dorita

Se presara zahar brun deasupra si se da tava la cuptor pentru 30-35 minute la 160 grade,eu insa am bronzat-o putin ,noroc ca e neagra si nu se vede bine.....hahah sa nu radeti

Simpla si foarte buna pentru o zi de post,in care  dorim ceva dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Crista_Luca 1

27.11.2010, 12:21

arata bestial ....o pun la fav ....mai ales ca -mi plac bananeleeeeeeee

Gabrielle_Gabi 1

03.09.2013, 01:33

De cand cautam o reteta de negresa asa de simpla si prin faptul ca are si banana ma face sa o incerc chiar zilele astea Esti bestiala Nadina, imi plac multe din retetele tale

nadina73 1

06.09.2013, 01:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu vinete