Negresa de post cu fructe

de lia maria in Prajituri, 8 Dec 2010 | 12134 vizualizari

 

Simpla, usor de facut si foarte buna pentru o zi de post, in care avem pofta de ceva dulce… probabil ati recunoscut-o: e by Nadina.
Multumesc draga mea, pentru reteta, e super ! prajiturica.

 

INGREDIENTE

  • 450g faina
  • 400g zahar
  • 120g cacao
  • 1 praf de copt
  • 500ml apa
  • 250ml ulei
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 varf cutit de sare
  • 1 lingurita esenta de migdale(facultative)
  • 2 banane mari
  • 3 linguri cu zahar brun
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu fructe:

Intr-un bol, amestecam toate ingredientele uscate(inafara de zahar brun si banane), adaugam uleiul, apa si esenta si omogenizam. Tapetam cu hartie de copt, o tava de 23/30cm, golim aluatul si-l nivelam.



Curatam si taiem bananele in rondele apoi le punem deasupra pe/in aluat in forma dorita. Eu am complectat si cu cateva boabe de struguri, pentru ca am avut ajutoare…la bucatile de banana, hi,hi,hi.



Presaram zahar brun deasupra si dam tava la cuptorul dinainte incalzit, pentru 35 minute, la foc mediu.



Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o taiem in forma dorita.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Cris2711 1

10.12.2010, 20:42

DIANA B 1

10.03.2011, 10:33

mihaelaradu 1

17.03.2011, 13:08

Demential! Merge si cu fructe de padure deasupra? In acest moment, cand m-a luat o pofta nebuna de brownies, eu am doar niste coacaze congelate...Incerc sa vad ce iese

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negrese