Negrese indragostite

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 6 Feb 2011 | 1716 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 125 g faina
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 115 g unt
  • 60 g ciocolata
  • 10 g praf de copt
  •  
  •  

Crema

  • 250 g crema de branza
  • 1 ou
  • 75 g zahar
  • Vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese indragostite:


Ciocolata se topeste impreuna cu untul si se omogenizeaza;se lasa la racit.Cand amestecul de unt si ciocolat este rece se adauga cele doua oua pe rand,mixand bine dupa fiecare.La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Compozitia se toarna intr-o tava(28x18),tapetata cu hartie de copt.


Crema:


Branza se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se incorporeaza oul si vanilia;se omogenizeaza.


Peste blatul de negresa se intinde crema de branza.Cu ajutorul unei furculite se marmoreaza putin cele 2 compoziti.Tava se introduce in cuptorul preincalzit aprox 35 minute,se face testul scobitorii.Se lasa la racit,apoi se proportioneaza.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese indragostite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

06.02.2011, 18:53

Ce dragute sunt

mena29 1

07.02.2011, 11:19

vanilla 1

07.02.2011, 14:30

foarte frumos!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

Tortellini cu carne si legume

pe 22.06 la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

pe 22.06 la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Chec economic