Negri in camasi albe

de RalukaToprak in Prajituri, 29 Apr 2014 | 2475 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la sora mea Coman Ligia,e tare buna :D

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 4 galbenusuri
  • 250 gr de zahar
  • 1 pahar apa
  • 100 gr unt
  • 1 pachetel praf de copt
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • faina cat cuprinde

Pentru bezea:

  • 4 albusuri
  • 200 gr de zahar

Pentru glazura:

  • 4 linguri de lapte
  • 250 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 4 linguri cu varf cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negri in camasi albe:

Blat:


Din ingredientele ptr blat se face un aluat subtire care se coace la foc potrivit in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.Se coace pe jumatate,se scoate din cuptor si peste blat se toarna bezeaua facuta astfel:se bat cele 4 albusuri cu zaharul pana devin tari.Se lasa la copt pana devine glazura galbena.Se scoate si se toarna glazura facuta astfel:se fierb toate ingredientele pana devine o crema consistenta.


Se toarna peste prajitura,se lasa la racit si apoi se portioneaza.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negri in camasi albe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Valclaudia 1

02.05.2014, 18:31

RalukaToprak 1

02.05.2014, 19:07

Merci Val !!

nico_72 1

03.05.2014, 22:20

Imi place cum arata prajitura ta !
Intrebarea mea este,cata faina ? Ma intereseaza gramajul,altfel nu voi sti ce consistenta trebuie .La fel si pahar apa...cati mililitri ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Pesti Habos"