Negri in camasi albe

de RalukaToprak in Prajituri, 29 Apr 2014 | 3627 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la sora mea Coman Ligia,e tare buna :D

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 4 galbenusuri
  • 250 gr de zahar
  • 1 pahar apa
  • 100 gr unt
  • 1 pachetel praf de copt
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • faina cat cuprinde

Pentru bezea:

  • 4 albusuri
  • 200 gr de zahar

Pentru glazura:

  • 4 linguri de lapte
  • 250 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 4 linguri cu varf cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negri in camasi albe:

Blat:


Din ingredientele ptr blat se face un aluat subtire care se coace la foc potrivit in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.Se coace pe jumatate,se scoate din cuptor si peste blat se toarna bezeaua facuta astfel:se bat cele 4 albusuri cu zaharul pana devin tari.Se lasa la copt pana devine glazura galbena.Se scoate si se toarna glazura facuta astfel:se fierb toate ingredientele pana devine o crema consistenta.


Se toarna peste prajitura,se lasa la racit si apoi se portioneaza.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negri in camasi albe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Valclaudia 1

02.05.2014, 18:31

RalukaToprak 1

02.05.2014, 19:07

Merci Val !!

nico_72 1

03.05.2014, 22:20

Imi place cum arata prajitura ta !
Intrebarea mea este,cata faina ? Ma intereseaza gramajul,altfel nu voi sti ce consistenta trebuie .La fel si pahar apa...cati mililitri ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si bile de cocos