Negruta

de ella 87 in Prajituri, 23 Mai 2011 | 4396 vizualizari

 

Nu am mai dat pe aici de ceva timp, am zis sa fac ceva dulce si uitati ce-a iesit,va poftesc!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina,
  • 3 oua,
  • praf de copt,
  •  1 cana zahar,
  • esenta,
  • nuca,
  • cacao,
  • margarina,
  • apa minerala,
  • gem sau dulceata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negruta:

Batem galbenusurile cu margarina si cu un praf de sare, batem si albusurile separat, amestecam praful de copt cu faina o punem peste galbenus, adaugam si apa,esenta, dulceata si nuca tocata sau taiata marunt.


Intr-o craticioara punem 1 lingura de margarina 1 lingura de cacao si 5 de zahar si lasam sa se topeasca amestecand incontinuu sa nu se lipeasca. Din acest amestec oprim pentru cand scoatem prajitura.


Albusurile le incorporam cu restul aluatului amestecand de jos in sus, turnam o parte din glazura si amestecam, dupa care luam o tava punem hartie de copt si turnam compozitia, cuptorul trebuie sa fie incalzit inainte. Tinem la cuptor 30-35min. incercam cu o scobitoare.


Dupa ce o scoatem din cuptor o lasam sa se raceasca si o taiem. Deasupra turnam cu o lingura glazura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negruta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

24.08.2013, 12:23

mirela0911 1

24.08.2013, 21:22

La multi ani!

Corinuta 1

24.08.2013, 22:37

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de gutui (de post)