Nesquik Cookies

de laylalala in Prajituri, 21 Oct 2010 | 6844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar cu aroma de vanilie
  • 2 oua
  • 150 ml suc de portocale
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 400 gr faina
  • 200 gr praf de ciocolata Nesquik
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • cereale Nesquik
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nesquik Cookies:

Incinge cuptorul la 190˚C.
Intr-un vas amesteca faina cu Nesquik, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul.Incorporeaza apoi ouale urmate de sucul de portocala apoi ciocolata topita.Inglobeaza ingredientele uscate si amesteca pana cand obtii un aluat omogen.
Ia din aluat cate o lingurita de aluat si aseaz-o pe o tava tapetata cu foaie de copt.Pune pe fiecare biscuite cereale Nesquik , apasandu-le usor.Da biscuitii la copt 9-10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nesquik Cookies" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Linzer cu mere