Șnițele din piept de pui marinat

de AndrutzaP in Pui, 12 Iul 2016 | 880 vizualizari

 

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le prefera pe cele clasice, eu mai fac mici schimbari uneori. 

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos worcester
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare, piper
  • un varf de lingurita rozmarin uscat
  • 2 lingurita boabe de coriandru
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 50 g parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele din piept de pui marinat:

Acest mod de pregatire necesita putin mai mult timp deoarece trebuie marinata carnea. Sosul in care se va marina carnea se face astfel: mustarul se amesteca cu sosoul worcester si cu otetul balsamic bine, pana se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare si piper. Sosul impreuna cu carnea se pune intr-o caserola si deasupra (fara a a amesteca) se pune rozmarinul si coriandrul. Caserola se da la congeator pentru 30 minute sau pentru 1 ora la frigider.


Cand carnea s-a marinat se pregatesc snitelele. Fiecare bucata de carne se da prin ou si pesmet astfel : pesmet, ou, pesmet. Carnea se aseaza pe un gratar sub care ati pus o tava tapetata cu hartie de copt.


Snitelel se gatesc la cuptorul preincins la 200 grade pentru circa 30 minute. Cand sunt gata se presara cu parmezan ras astfel: se presara pe o parte se inchide usa la cuptor pentru 3 minute (pana se topeste) si se repeta operatiunea si pe partea celalta.


Serviti cu placere.


 

TIPS-URI

1

la marinat eu am pus rozmarinul si coriandrul deasupra, fara a a amesteca, pentru ca nu am vrut sa ia un gust puternic de la acestea ci numai o nota subtila. Deasemenea, puteti renunta la ele daca nu va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele din piept de pui marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

13.07.2016, 11:05

Și noua ne plac!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:30

Daca le-ai rumenit in cuptor, vreau doua si eu!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Freekeh" cu pui