Nuci umplute

de ella49 in Prajituri, 8 Iun 2011 | 29587 vizualizari

 

INGREDIENTE

            Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 2 cesti de ulei
  • 1 cescuta jumate de zahar
  • faina
          Pentru crema:
  • 1 pachet de margarina UNIREA Original 250g
  • 400 ml lapte
  • 1 ceasca zahar
  • cacao
  • 1 pahar faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Pentru aluat:

Se amesteca ouale cu zaharul si uleiul pana ce se omogenizeaza,apoi se adauga faina cat cuprinde pana devine un aluat mai tare.

Pentru crema:

Se pune laptele la fiert cu margarina.Dupa ce s-a topit margarina se adauga zaharul si cacao si se amesteca.Apoi se adauga si 1 pahar de faina treptat pana se ingroasa crema.

Din aluat se fac bilute mici si se pun in forma speciala pentru nuci.Apoi se umplu cu crema.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

ella49 1

21.11.2011, 15:33

Multumesc mult pentru urari!!

GJ203702390 1

01.08.2013, 23:35

ba da CRISS poti folosi aceasta reteta pt formele tale doar ca an compozitia de coca pui faina un pic mai multa decat an cea pt forme de bagat an cuptor

Ancutsa 1

09.11.2016, 12:13

Tare frumoase si gustoase!
La multi ani frumosi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Fondant de ciocolata dupa o reteta a lui James Martin