O nebunie- Noire!

de deyutzky in Prajituri, 22 Iun 2011 | 3309 vizualizari

 

I-as face o introducere dar nu prea am ce pt ca m-a lasat fara cuvinte la cat de buuuunaaaaa este!!!M-a contaminat si pe mine prajiturica asta...clar!:))) Multumesc Licutei si fetelor pentru aceasta reteta!:*

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciocolata cu lapte
  • 250 gr unt
  • 260 gr biscuiti cu cacao(eu am pus pettit beure, 2 pachete a cate 130 gr)
  • 250 ml frisca lichida
  • 2 pliculete gelatina(10 gr pliculet)
  • si pt ca n-am avut niciun fel de bautura am pus 1 esenta de rom.
  • Glazura:
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 50 ml frisca lichida
  • Decor:
  • o nectarica feliata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O nebunie- Noire!:

Topim 150 gr de unt, biscuitii ii zdrobim iar peste ei punem untul topit si amestecam.


Intr-o tava de chec punem folie alimentara, turnam compozitia obtinuta si cu o lingura pisam bine. Se da la frigider pana se face restul compozitiei.


Intr-o craticioara topim 250 gr de ciocolata, lasam putin la racit apoi adaugam esenta de rom si 250 ml frisca lichida. In compozitia obtinuta adaugam restul de 100 gr unt.


Gelatina o punem la inmuiat cu 150 ml apa, apoi o punem pe baie de aburi pana se topeste dupa care se adauga la compozitia de ciocolata.


Compozitia pe care am obtinut-o se toarna in tava peste biscuiti apoi o lasam la frigider cateva ore, sau pana a 2a zi.


Glazura : topim 50 gr de ciocolata cu lapte si amestecam cu 50 ml frisca lichida. Nectarina o taiem felii subtiri.


A iesit extraordinara si cu esenta de rom:D...Va invit la o feliuta.


Pofta bunaaa!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "O nebunie- Noire!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (80)

Mihaela11_jo 1

29.07.2011, 22:44

La Multi Ani!

Bucataras 1

29.07.2011, 23:06

La multi ani! Iti doresc tot ce-ti doresti

deyutzky 1

30.07.2011, 23:36

va multumesc frumos tuturor pentru urarile frumoase daruite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata