Oameni de zapada

de divainbucatarie in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 4527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca de frisca
  • 400 ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • 5 biscuiti
  • 200 g branza de vaci
  • 5 linguri zahar pudra
  • nuca de cocos
  • bombonele si ciocolata pentru decor
  • 1 felie mandarina
  • 1 banana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oameni de zapada:

Pregatim pentru inceput budinca de frisca din praful de budinca si 400 ml lapte. Cand este gata adaugam gelatina fiarta 1 minut in 3 linguri de apa si amestecam bine astfel incat sa omogenizam compozitia. Adaugam apoi biscuitii sfaramati si amestecam.Cu o lingura punem pe farfurie bulgari care vor fi mai mari si mai mici, cate unul din fiecare pentru un om de zapada. Dam farfuria la frigider pentru 30 de minute. Cu mana umezita vom modela fiecare bulgare. Il imbracam cu branza de vaci pe care am mixat-o in prealabil cu zahar pudra si apoi il tavalim prin nuca de cocos.Decoram omul de zapada: nasturii cu bombonele, mana din sticsuri de ciocolata, nasul l-am facut din mandarina iar palaria din felii de banana.Pe platoul pe care ii servim pudram cu nuca de cocos si crengute de brad.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

divainbucatarie 1

29.11.2010, 09:09

Multumesc Irina!

divainbucatarie 1

29.11.2010, 09:09

Multumesc mult Ina!

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:17

superba executia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene cu ciocolata si portocale

de Criss 6

Madlene cu...

la 14:26

Hering cu smantana acra

Hering cu...

ieri la 22:34

Pui cu lamaie si parmezan

de Rux 9

Pui cu lamaie si...

ieri la 18:34

Salata italiana cu creveti si parmezan

de Rux 9

Salata italiana...

ieri la 18:25