Oameni de zapada

de divainbucatarie in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 4739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca de frisca
  • 400 ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • 5 biscuiti
  • 200 g branza de vaci
  • 5 linguri zahar pudra
  • nuca de cocos
  • bombonele si ciocolata pentru decor
  • 1 felie mandarina
  • 1 banana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oameni de zapada:

Pregatim pentru inceput budinca de frisca din praful de budinca si 400 ml lapte. Cand este gata adaugam gelatina fiarta 1 minut in 3 linguri de apa si amestecam bine astfel incat sa omogenizam compozitia. Adaugam apoi biscuitii sfaramati si amestecam.Cu o lingura punem pe farfurie bulgari care vor fi mai mari si mai mici, cate unul din fiecare pentru un om de zapada. Dam farfuria la frigider pentru 30 de minute. Cu mana umezita vom modela fiecare bulgare. Il imbracam cu branza de vaci pe care am mixat-o in prealabil cu zahar pudra si apoi il tavalim prin nuca de cocos.Decoram omul de zapada: nasturii cu bombonele, mana din sticsuri de ciocolata, nasul l-am facut din mandarina iar palaria din felii de banana.Pe platoul pe care ii servim pudram cu nuca de cocos si crengute de brad.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

divainbucatarie 1

29.11.2010, 09:09

Multumesc Irina!

divainbucatarie 1

29.11.2010, 09:09

Multumesc mult Ina!

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:17

superba executia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa