Oameni de Zapada.....aperitive

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 2406 vizualizari

 

Imi plac provocarile si nu le pot rezista, asa ca am acceptat sa pregatesc cate ceva pentru o petrecere de Craciun in care se imbina mai multe elemente, teatru de papusi, cu o poveste in ton cu vremea, surprize culinare si multe altele.....

 

INGREDIENTE

  • 1.350 kg branza dulce grasa Ole
  • 150 g branza de oaie
  • 300 g unt
  • nuca de cocos
  • morcovi
  • ardei rosu
  • masline
  • bete de frigarui
  • 2 paini rotunde
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oameni de Zapada.....aperitive:

Mai intai, am pregatit compozitia. Am omogenizat branza dulce cu branza de oaie si untul moale si le-am dat la frigider peste noapte. Tot seara, am fiert morcovii de dimensiuni diferite, i-am fiert mai al dente, sa-i pot taia ca sa pot forma palaria omuletilor. Dimineata, mi-am pregatit ''recuzita'' am taiat stelute din ardei rosu, stelute pe care le-am folosit ca baza sa sustina omuletii sa nu alunece pe frigaruie, mi-am taiat din masline ochisori si nasturi, din morcov nas si din ardei gura. Apoi am trecut la asamblat. Am format bilute din compozitia de branza, le-am tavalit prin nuca de cocos sa imite zapada, apoi am trecut la decorarea oamenilor de zapada. Se dau la rece pana se servesc.

 

TIPS-URI

1

painea rotunda o invelim in hartie colorata si o folosim ca baza sa infigem frigaruile cu oameni de zapada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de Zapada.....aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

anca_rm 1

19.12.2016, 12:55

ce simpatici sunt , cred ca copii au avut surprize frumoase si gustoase , surprize culinare

Sidy 1

25.12.2016, 06:38

Cat sunt de dragalasi ! Sa nu ii papati ca sunt prea frumosi....

RuxyRux 1

25.12.2016, 23:10

Minunate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton