Oameni de Zapada.....aperitive

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 1603 vizualizari

 

Imi plac provocarile si nu le pot rezista, asa ca am acceptat sa pregatesc cate ceva pentru o petrecere de Craciun in care se imbina mai multe elemente, teatru de papusi, cu o poveste in ton cu vremea, surprize culinare si multe altele.....

 

INGREDIENTE

  • 1.350 kg branza dulce grasa Ole
  • 150 g branza de oaie
  • 300 g unt
  • nuca de cocos
  • morcovi
  • ardei rosu
  • masline
  • bete de frigarui
  • 2 paini rotunde
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oameni de Zapada.....aperitive:

Mai intai, am pregatit compozitia. Am omogenizat branza dulce cu branza de oaie si untul moale si le-am dat la frigider peste noapte. Tot seara, am fiert morcovii de dimensiuni diferite, i-am fiert mai al dente, sa-i pot taia ca sa pot forma palaria omuletilor. Dimineata, mi-am pregatit ''recuzita'' am taiat stelute din ardei rosu, stelute pe care le-am folosit ca baza sa sustina omuletii sa nu alunece pe frigaruie, mi-am taiat din masline ochisori si nasturi, din morcov nas si din ardei gura. Apoi am trecut la asamblat. Am format bilute din compozitia de branza, le-am tavalit prin nuca de cocos sa imite zapada, apoi am trecut la decorarea oamenilor de zapada. Se dau la rece pana se servesc.

 

TIPS-URI

1

painea rotunda o invelim in hartie colorata si o folosim ca baza sa infigem frigaruile cu oameni de zapada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de Zapada.....aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

anca_rm 1

19.12.2016, 12:55

ce simpatici sunt , cred ca copii au avut surprize frumoase si gustoase , surprize culinare

Sidy 1

25.12.2016, 06:38

Cat sunt de dragalasi ! Sa nu ii papati ca sunt prea frumosi....

RuxyRux 1

25.12.2016, 23:10

Minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco