Ochiuri in cuib de cartof

de Jullya in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2009 | 4241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 gr cartofi
  • 30 ml ulei
  • 50 gr cascaval
  • 15 gr sare
  • 2 gr piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri in cuib de cartof:

1. Cartofii se curata, se spala, se sterg de apa si apoi se trec prin razatoarea cu gauri mari.

2. Cartofii rasi se condimenteaza cu sare si piper si se calesc in putin ulei, pana se inmoaie.

3. Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii caliti, se da o forma rotunda de cuib, formandu-se in mijloc o adancitura.

4. In causul format se pune cate un ou crud, avand grija ca albusul sa nu depaseasca marginile cuibului,

5. Se pun in cuptor la 180-200 grade pentru 10-15 minute, apoi se scot, se rade putin cascaval deasupra si se lasa cateva minute la gratinat.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun, se pot adauga cateva bucatele de unt odata cu cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri in cuib de cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

26.02.2013, 10:38

La multi ani!

Bunica 1

26.02.2013, 13:00

La multi ani!

Bunica 1

26.02.2014, 05:21

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Frantuzesti