Ochiuri romanesti cu cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2014 | 5820 vizualizari

 

Cica....pentru a fi iertat pentru prostiile de seara asta :))) tre sa pui reteta :)))). Ce-oi face amu'...?:))))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 ml lapte
  • o lingura faina
  • o lingura unt (plus putin unt pentru uns vasul)
  • sare, piper, nucsoara
  • doua felii piept de pui pregatit pe grill
  • 80 gr cascaval
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri romanesti cu cascaval:


  1. Pune intr-un vas , la fiert, 2 l apa cu putina sare si 3 linguri otet.

    Intre timp pregateste in alt vas sosul Bechamel : Pune o lingura de unt la topit, adauga faina, omogenizeaza si caleste 2 minute.Adauga putin cate putin laptele rece amestecand incontinuu sa nu faca cololoase.Pune vasul inapoi pe foc si amesteca pana se ingroasa sosul.Potriveste gustul de sare si piper, opreste focul si lasa sosul deoparte.

  2. Ouale se sparg pe rand intr-un bol si li se da drumul in apa care fierbe, avand grija sa nu cada unul peste altul. Se fierb 3 minute si apoi se scot si se aseaza intr-un vas termorezistent , uns cu unt.

  3. Se aseaza fasii din pieptul de pui, se toarna sosul in care am amestecat in prealabil jumatate din cascaval, ras, se presara cascavalul ramas si putin marar verde, tocat.

  4. Se da vasul in cuptorul preincalzit pana incepe sa prinda culoare aurie.

  5. Se serveste cu rosii sau salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri romanesti cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Corinuta 1

28.06.2014, 17:50

Rocsi 1

29.06.2014, 11:00

Ce faine!

laura_n 1

29.06.2014, 15:10

bai, Gabitule, m-ai terminat de pofta cu ouale astea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu piept de pui