Omiduta vesela

de epurasha2bb in Dulciuri, 22 Apr 2010 | 3878 vizualizari

 

In mare...este ciocolata cu biscuiti!:))))

 

INGREDIENTE

  • 3 ciocolate simple;
  • 1 pachet de biscuiti Petit Beurre simpli/vanilie
  • 1 esenta vanilie/rom
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri de dulceata de cirese amare
  • nuca de cocos alba si verde;
  • creioane de decor
  • cateva linguri de frisca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omiduta vesela:

se fac bucatele mici biscuitii si se stropesc cu lapte.Ciocolata se face bucatele si se topeste cu untul si esenta si putin lapte.Apoi se amesteca bine cu biscuitii si cu dulceata.Seda la rece.Se scoate si se fac cu manile gogoloaie.Se tavalesc prin putina frisca si apoi prin nuca de cocos alaba sau verde alternand.Se aseaza ca o omiduta si se decoreza cu creionele de decor din zahar colorat.Pe platoul alb pe care am asezat omiduta am desenat si o frunza ca asa-i sta bine unei Omidute cu frunza in fata.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omiduta vesela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

epurasha2bb 1

23.04.2010, 08:29

ela, gata!zis si facut!
nadina iti ofer capul ca e mai vesel

Ina 1

23.04.2010, 08:33

Un piciorus mai e si pt. mine?

epurasha2bb 1

26.04.2010, 09:07

sigur Ina! si mai ales ca nu e ''paros'' e dulce si bun! a fost tare apreciata la petrecere si s-au invartit si adultii pe langa ea, alta data fac mai multa! eu am zis ca fac pentru copii-au fost 4 copii!si cand colo....in 5 minute va jur ca au lins farfuria!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra de post