Omleta

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2010 | 2114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 oua
  • -2 felii salam
  • -2 felii kaizer
  • -2 felii sunca presata
  • -1/2 rosie
  • -sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Batem ouale cu o lingurita de apa si mezelurile+rosia le taiem bucati mici.

Intr-o tigaie incinsa cu o lingura de ulei turnam ouale condimentate si salamul cu rosile pe care le repartizam pe toata suprafata omletei.

Dupa 4-5 min intoarcem omleta pe partea cealalta si gata!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Pasiune pentru bucatarie 1

04.02.2010, 19:16

a fost delicioasa.in curand se repeta

cory 1

14.02.2010, 12:05

adry88 1

07.07.2011, 11:14

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca