Omleta

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2014 | 2104 vizualizari

 

Un mic dejun satios sau de ce nu o cina usoara :)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1\2 ardei rosu
  • 1\4 ceapa rosie
  • 4 crenvusti
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Ceapa o spalam si o tocam marunt.


Ardeiul il spalam si il taiem fasii.


Punem ulei intr-o tigaie si calim ceapa impreuna cu ardeiul.Adaugam crenvustii taiati rondele si lasam sa se caleasca.


Ouale le mixam bine cu sare si piper dupa gust.


Adaugam ouale in tigaie si acoperim cu un capac.Cand s-a rumenit pe o parte intoarcem omleta pe partea cealalta pana se rumeneste frumos.


Se serveste calda dar si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.03.2014, 20:22

Cu de toate

_Alina_ 1

12.03.2014, 09:35

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:26

consistenta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta