Omleta

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2014 | 4168 vizualizari

 

Un mic dejun satios sau de ce nu o cina usoara :)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1\2 ardei rosu
  • 1\4 ceapa rosie
  • 4 crenvusti
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Ceapa o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il spalam si il taiem fasii.

Punem ulei intr-o tigaie si calim ceapa impreuna cu ardeiul.Adaugam crenvustii taiati rondele si lasam sa se caleasca.

Ouale le mixam bine cu sare si piper dupa gust.

Adaugam ouale in tigaie si acoperim cu un capac.Cand s-a rumenit pe o parte  intoarcem omleta pe partea cealalta pana se rumeneste frumos.

Se serveste calda dar si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta spaniola – Tortilla