Omleta delicatesa

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2017 | 2844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii sunca porc
  • 2 felii salam
  • 3 felii cascaval
  • 6 ciupercute potrivite
  • 3 oua
  • 4 masline fara samburi sau o mana de masline feliate
  • 1 lingura ulei
  • condimente pizza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta delicatesa:

Taiem cubulete salamul, sunca, iar ciupercile felii subtiri. Le punem la calit cu ulei. Cand sunt gata, adaugam ouale batute cu sare si condimente, lasam putin la foc mic si apoi adaugam maslinele si cascavalul (ouale trebuie sa fie inca nefacute cand vom pune cascavalul si maslinele). Daca nu ne descurcam, ne vom folosi de o farfurie intinsa sa intoarcem omleta.
Cand e gata pe ambele parti, o vom pune in farfurie si o vom orna, fie cu ketchup, fie cu piper, in functie de preferinta.
Este foarte delicioasa !
S-avem pofta !

TIPS-URI

1

ingredientele pot fi diverse, in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta delicatesa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua panirat