Omleta a la dana

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 4047 vizualizari

 

pt un mic dejun rapid si satios

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 felii sunculita
  • cascaval ras
  • cateva masline
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta a la dana:

Taiem sunculita cubulete, si o punem intr-o tigaie cu putin ulei, sa se rumenesca usor.

Intre timp batem ouale cu sarea, piperul si boiaua si le turnam in tigaie peste sunculita.

Intoarcem pe ambele fete pana prinde o culoare aurie.

Radem cascaval si punem deasupra, peste care vom pune maslinele taiate rondele, asezonam cu marar si patrunjel.

Noi am servit-o cu Ketch-up

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta a la dana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.06.2010, 15:29

cu siguranta

nadina73 1

03.06.2010, 23:22

super buna omleta ta danuta ,mai ai ca vin cu furcile

Dana Cristea - pusikmea 1

04.06.2010, 09:21

ms nadina, ehe, nu mai e de multms de furci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu marar