Omleta cu cartofi si carnati

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 3297 vizualizari

 

Obisnuiesc ca in wekeend sa fac la micul dejun omleta, profitand de faptul ca suntem toti 3 acasa, iar andutu e innebunut dupa omleta...si doru, dar dupa carnati :)):))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 carnati ( de care aveti, eu am avut facuti in casa de socrul meu)
  • 1 cartofi
  • 2-3 masline
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel ( optional)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi si carnati:

Curatam cartoful, il spalam si il taiem cubulete mici, dupa care il punem la prajit ( innabusit), in 2 linguri de ulei, cu capacul pus.


Cand cartofii s-au inmuiat, adaugam carnatii taiati rondele si ii lasam pana se rumenesc si ei putin ( astfel cartofii vor lua gustul carnatilor), apoi vom pune si maslinele taiate feliute.

Intre timp batem ouale cu un praf de sare, piper si boia.

Adaugam ouale batute bine peste cartofi si carnati.


Cand o intoarcem ne folosim de capacul tigaii astfel: printr-o miscare rapida rasturnam omleta pe capac si invers, asa va ramane intreaga si nu se va rupe.


La fel procedam si cand o vom pune pe farfurie. ( Vom pune faruria deasupra tigaii si printr-o miscare rapida o rasturnam).


Optional asezonam cu patrunjel verde tocat fin.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.02.2011, 19:38

ada, cris

MIUTA 1

16.02.2011, 22:16

Dana Cristea - pusikmea 1

16.02.2011, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Hasselback