Omleta cu cascaval

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 1481 vizualizari

 

Un mic dejun, rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 masline mari
  • 1 fir ceapa verde
  • 50 g slaninuta afumata
  • 100 g cascaval ras
  • Branza topita – pt decor
  • Ketchup – pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval:

Intr-un bol, batem putin ouale, scoatem samburii maslinelor, le taiem feliute si le incorporam in ou. Intr-o tigaie, adaugam slaninuta taiata marunt, o lasam sa se prajeasca putin, adaugam si ceapa maruntita, mai lasam putin ca aromele sa se amestece bine si rasturnam deasupra oul cu masline. Lasam pana se formeaza o crusta bine inchegata si intoarcem omleta. Adaugam cascavalul ras, il repartizam pe toata suprafata omletei, tragem tigaia de pe flacara si incepem sa rulam. Omleta astfel obtinuta, o asezam pe un platou, decoram dupa imaginatie si servim imediat. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

16.11.2010, 19:09

lilik 1

17.11.2010, 00:49

ce bine arata

vanilla 1

19.11.2010, 14:58

maine la dejun fac si eu una!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi frantuzesti