Omleta cu cascaval

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 3684 vizualizari

 

Un mic dejun, rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 masline mari
  • 1 fir ceapa verde
  • 50 g slaninuta afumata
  • 100 g cascaval ras
  • Branza topita – pt decor
  • Ketchup – pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval:

Intr-un bol, batem putin ouale, scoatem samburii maslinelor, le taiem feliute si le incorporam in ou. Intr-o tigaie, adaugam slaninuta taiata marunt, o lasam sa se prajeasca putin, adaugam si ceapa maruntita, mai lasam putin ca aromele sa se amestece bine si rasturnam deasupra oul cu masline. Lasam pana se formeaza o crusta bine inchegata si intoarcem omleta. Adaugam cascavalul ras, il repartizam pe toata suprafata omletei, tragem tigaia de pe flacara si incepem sa rulam. Omleta astfel obtinuta, o asezam pe un platou, decoram dupa imaginatie si servim imediat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv