Clatite umplute cu crema de branza si avocado

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 1185 vizualizari

 

Aceasta reteta este continuarea unui articol publicat anterior unde promiteam sa vin si cu restul retetei. Este vorba despre reteta „Clatitte umplute cu ciuperci si dovlecei” pe care o gasiti pe blogul meu cat si aici pe site . Dupa cum spuneam atunci maldarul de clatite a fost umplut jumatate cu ciuperci si dovlecei. Cealalta jumatate a fost umpluta cu crema de branza de casa si avocado.

 

INGREDIENTE

  • -clatite facute din amestec de faina de secara si faina de tarate de grau
  • -100 g branza de capra
  • -3-4 linguri de smantana
  • -1 avocado mare
  • -1 ardei gras
  • -1 ceapa rosie
  • -1 legatura de marar
  • -100 g muschi afumat
  • -condimente (oregano, busuioc, piper verde, sare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu crema de branza si avocado:

Crema de branza de casa am obtinut-o prin amestecarea branzei cu smantana, la care am adaugat condimente. Si reteta cremei de branza de casa se afla pe site http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-branza-facuta-in-casa-49993.html.


Ce am adus nou de data aceasta a fost sa adaug avocado, ardei gras si muschi afumat pe langa ceapa rosie si marar. Deci am luat cateva felii de branza, de data aceasta am folosit de capra, le-am pisat cu furculita si le-am amestecat cu smantana. Ceapa rosie taiata fin si mararul le-am adaugat in crema de branza impreuna cu avocado taiat cubulete, ardeiul gras si muschiul afumat. Drept condimente am folosit oregano, busuioc, piper verde, sare. Cu aceasta compozitie am umplut restul clatitelor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu crema de branza si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.08.2013, 21:41

Ce faine sunt

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:25

Multumesc tuturor

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:27

Da, Lia, la gust ar fi foarte ok, insa compozitia cu faina de secara este ceva mai cleioasa. E posibil sa se prinda clatita, inca nu am incercat. Eu amestec faina de secara cu celelate tipuri de faina atunci cand fac paine sau lipii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv