Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci

de Teo in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 4089 vizualizari

 

Am vazut acest aperitiv sub forma de rulada la ''divainbucatarie'', dar si sub forma de cuburi intr-o revista mai veche;mi-au placut tare mult cuburile,asa ca mi-am propus sa ''pacalesc'' pe cei din familie care nu mananca spanac,nu mananca branza;produsul final arata asa de bine ca nimeni nu a mai intrebat ce contine...!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 5lg faina
  • 5oua
  • 5lg ulei
  • 5lg spanac deja pregatit
  • 1plic praf de copt

Umplutura:

  • 300g branza de vaci
  • 100g branza Feta
  • 4lg smantana
  • 1 conserva ciuperci taiate
  • marar proaspat
  • 5g gelatina
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci:

Blatul:se separa oule;galbenusurile se freaca cu uleiul,se adauga spanacul, faina si praful de copt cernut;batem albusurile si amestecam cu crema de spanac;turnam compozitia intr-o tava de aragaz ,tapetata cu hartie si dam la cuptor 20min; blatul doar sa se intareasca putin.Dupa racire se taie in 3 pe latime.


Pentru crema de branza,frecam cele doua tipuri de branza, adaugam smantana,mararul tocat, ciupercile si gelatina dizolvata;asezam prima foaie, intindem jumatate din crema,a doua foie, restul de crema si acoperim cu ultima foie;se da la rece pentru cateva ore, apoi se taie cubulete.

 

TIPS-URI

1

Blatul nu trebuie sa se rumeneasca,doar ''inchegat''

2

Daca as mai repeta reteta as inlocui ciupercile cu masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Teo 1

09.04.2013, 23:18

Este prima data cand incerc sa pun singura fotografiile si nu stiu de ce nu apar;am ametit de tot...!

Madlen 1

10.04.2013, 19:34

Lasa ca vin eu sa te ajut sa apara fotografiile!

Corinuta 1

27.09.2013, 10:59

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Placinta turceasca cu branza si spanac